december 11, 2023

Ontdek samen met mij 100% Auto Live 2023!

3 min gelezen
Op 21 oktober genoten ik en mijn zus van 100% Auto Live in Rotterdam. Supercars, getunede auto's en een indrukwekkende car catwalk maakten de dag onvergetelijk! 🚗😊

Op zaterdag 21 oktober hebben ik en mijn zus, Rowena, een leuke broer en zus dag gehad, wij zijn samen afgereisd naar Rotterdam om naar 100% Auto Live in Ahoy te gaan. Dit was voor mij de eerste keer ooit dat ik naar dit evenement ging. En om dit te doen met je zus, is het leukste wat je kan doen!


Aankomst
Toen wij aankwamen begon het leuke avontuur, toen wij richting de ingang liepen waren wij al wat mooie auto’s tegen gekomen, zoals een BWM Widebody en een Ford Mustang die bestickerd was zoals een LAPD auto. Hier kon ik meteen kijken hoe wat was om foto’s te maken van de auto’s. Want ik heb namelijk mijn fototoestel weer meegenomen om mooie foto’s te proberen maken.


De eerste hal

Nadat wij eindelijk binnen waren, was het entree al meteen groots! Wij begonnen bij een “normale” hal, zodat we rustig konden beginnen met kijken en fotograferen. Maar rustig was het niet kwa auto’s, we kwamen meteen bij supercars en getunede auto’s! Dus mijn auto hart begon meteen maximaal te kloppen. Hier hebben wij verschillende foto’s gemaakt van normale en gave auto’s.

Toen we uiteindelijk klaar waren met deze hal gingen we door naar de volgende hal, waar veel geluid was van ronkende motoren. Zoals de motoren van de Audi RS6 en Audi R8 van CCRally, die je hieronder in de video kan beluisteren, maar ook nog vele andere auto’s die even wilden laten zien dat ze toch wat harder waren dan de rest.

Audi RS6 tegen Audi R8

Na veel rond gekeken te hebben zijn wij in deze hal ook nog een keer naar binnen geweest in een militair voertuig. Eentje waar ik natuurlijk niet in pas vanwege mijn lengte. Ik dacht, Laten we maar eens even recht op staan, vanaf de buiten kant ik hij namelijk zo veel langer dan mij. Maar ja, dat liet de wereld mij weten op een harde manier.


Car catwalk

Een Car Catwalk? Wat is dat dan? Dat is wat ik mij afvroeg toen mijn zus daarover begon. Maar WOW! Wat is dat gaaf zeg! Even voor de mensen die het niet weten. Een car catwalk is eigenlijk hetzelfde als een normale catwalk, die bij modeshows gegeven worden, maar hier is het dan met auto’s die even laten zien dat ze hard en mooi klinken.

Wat was deze zaal gaaf zeg! Er stonden verschillende wagens, van een kleine auto met een getunede speelgoed auto er boven, tot een Lamborghini Aventador SVJ Roadster van GerCollector. Er stond zelfs een Koenisegg Regera!

Op deze car catwalk kwamen veel mooie auto’s. Degene die ik gezien heb zijn de volgende: De Ferrari 458 Speciale van YouTuber Gio, De Lamborghini Aventador SVJ van GerCollector, 3 McLarens en 1 Ferrari van de McLaren Twins en nog een BMW van Mo. Deze kan je allen zien in de video hieronder.


Geslaagde dag!

Wat een leuke dag hebben ik en mijn zus gehad! Een dag vol lol en herrie, maar zeker een geslaagde dag! Nadat wij van Ahoy terug kwamen zijn wij ook nog even gezellig met z’n tweetjes naar de McDonalds gegaan om lekker te eten.

Heb jij nou genoten van dit verhaal? Laat dan zeker even een like achter en blijf zeker mijn blog en YouTube kanaal in de gaten houden voor aankomende badminton wedstrijden/toernooien. En geniet nog van de geselecteerde foto’s die ik het mooiste vond!

Geef een reactie