Sponsoring

BadmintonWorld

Een aantal jaren geleden is BadmintonWorld officieel begonnen als bedrijf, maar het gaat veel verder terug dan een paar jaar geleden. Want zoals veel bedrijven zijn ontstaan, zijn wij daar géén uitzondering in dat BadmintonWorld is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby.

Dankzij de hulp van BadmintonWorld kan ik op toernooien en heb ik altijd wel iets achter de hand als mijn bespanning knapt, want BadmintonWorld knapt dat graag voor mij op. Maar ook bedrukkingen, levering van artikellen en nog veel meer helpt BadmintonWorld mij mee. Ik dank BadmintonWorld voor het vertrouwen en de steun de afgelopen jaren, en op naar nog meer mooie jaren! Dankjewel BadmintonWorld!

Redclear Nederland

Redclear Nederland is de officiële distributeur voor o.a. de reeds populaire Redclear Verenshuttles die al enkele jaren in Nederland te koop zijn bij meerdere Redclear Verkooppunten. Maar naast de verenshuttles is Redclear ook leverancier van o.a. Fitness artikelen maar ook zeker een partij voor de clubshirts die geheel naar wens van de club gepersonaliseerd kunnen worden.

Dankzij de hulp van Redclear Nederland zijn toernooien wat makkelijker geworden, door het aantal toernooien dat ik speel, sla ik al snel wat kokers er door heen, door de steun van Redclear kan ik lekker door blijven badmintonnen met de beste veren shuttle van Nederland. Ik dank Redclear Nederland voor de afgelopen jaren voor de steun en vertrouwen in mijn groei. Op naar nog meer mooie jaren! Dankjewel Redclear

Fit met Annemarie

Dit is Annemarie, gepassioneerd door sport en bewegen en alles wat daarbij komt kijken om dit mogelijk te maken.
Als kind was ze al graag met bewegen bezig en vond het leuk om samen te bewegen/ te sporten en uitdagingen op te zoeken.
Een doel halen en de weg ernaar toe is een uitdaging, doelen bepalen, meetmomenten invoegen en de weg erheen is voor iedereen anders en telkens een verrassing.
Zo zijn pijntjes/ blessures er om aan te pakken, op weg naar je FITTE “ik”.

Dat is haar spreuk! En dankzij haar hulp kan ik ook opweg naar mijn FITTE ik. Hierdoor kan ik als ik een blessure heb of ergens last van heb langskomen, wel op afspraak natuurlijk zoals iedereen, om mijzelf te laten behandel door een van haar diensten zoals: sportmassage, cupping, triggerpoint, bindweefselmassage, cellulitis behandeling, Zwangerschapsmassage(Die ik zelf natuurlijk niet nodig heb) of Medical taping.

Sinds maart 2024 steunt Annemarie mij. Hier ben ik dankbaar voor en bedank haar voor alle steun en vertrouwen in mij! Dankjewel Annemarie!