februari 25, 2024

Betalingsmogelijkheden

Door de jaren heen hebben wij de mogelijkheden om te kunnen betalen voor u als klant steeds verder uitgebreid, zodat u in bijna alle gevallen kunt kiezen voor de betalingsmogelijkheid die u wenst. Wij hebben ze voor u hieronder op een rijtje gezet, met daarbij vermeld welke betalingsmogelijkheden waar mogelijk zijn.

Bij de aankopen die lopen via onze webshop, krijgt u bij het afrekenen een duidelijk overzicht van de betalingsmogelijkheden. Zo hebt u de keuze uit:

  • iDeal
  • Belfius Direct Net
  • Giropay
  • Bancontact

iDeal bij betaling factuur

Betalen met iDeal is in Nederland wel een van de bekendste mogelijkheden om te betalen voor uw aankopen via webshops. Ook bij ons is het mogelijk om via de veilige manier van iDeal te betalen als u een aankoop doet in onze webshop.

Maar ook bij aankopen buiten de webshop om, is het mogelijk om met iDeal te betalen. Aankopen die buiten de webshop omgaan zijn o.a. geleverde bespanningen, bestellingen via e-mail, whatsapp/Telegram of telefonisch. U ontvangt dan een factuur op het door u geldig opgegeven e-mailadres, waarin dan een betaalknop zit dat u met iDeal kan betalen.

Betaalverzoek

Ook hebben wij met veel klanten de afspraak dat wij ze laten betalen middels een betaalverzoek, bij vele ook bekend als een Tikkie. Wij gebruiken alleen géén Tikkie, maar wij versturen een betaalverzoek via KNAB, waar wij onze zakelijke rekening hebben ondergebracht.

Als wij een afspraak met u hebben gemaakt voor deze betalingsmogelijkheid, zullen wij u altijd met ons bekende nummer 06-81574849 een betaalverzoek sturen. Mocht u onder onze naam een betaalverzoek krijgen met een ander 06-nummer, dan kunt u er vanuit gaan dat deze niet door ons is verzonden!