februari 25, 2024

Een fris begin: Het nieuwe hoofdstuk van JooBee

2 min gelezen
JooBee heeft een vernieuwde website gelanceerd en wil een verbinding met bezoekers opbouwen. Naast de website zal hij actief zijn op Instagram en YouTube. Hij is bezig met het maken van een video over het Nederlandse Jeugd Kampioenschappen van 2023.

Welkom bij het nieuwste hoofdstuk van JooBee. Ik verwelkom u op JooBee zijn vernieuwde website, waar ik een fris begin ga maken. Nadat JooBee een lange tijd in onderhoud stond en ik niet zeker wist ofdat ik ermee wilde doorgaan kwam er in eens een nieuw idee in mijn hoofd boven water drijven. Ik besefte mij toen wat ik echt wilde. Ik wil mijzelf nog niet honderd procent focussen op een webshop, maar ik wil ook iets op mijn website hebben waardoor ik ook echt een verbintenis kan krijgen met mijn bezoekers.


Deze verbintenis wil ik niet alleen via de website doen, ik wil proberen een nog groter publiek te behalen, dus ik heb besloten om ook mijn Instagram meer te gaan gebruiken, hier zal ik bij een toernooi ook wat meer posten, meer stories over hoe mijn dag gaat en mijn resultaten zal ik hier wat meer in meenemen.

Maar Instagram is niet het enige wat ik ga gebruiken, ik ga YouTube er namelijk ook bij betrekken. Ik ben namelijk bezig om een mooie en goede video te maken voor jullie. Deze zal gaan over het Nederlandse Jeugd Kampioenschappen van 2023.


Ik heb super veel zin in het nieuwe hoofdstuk van JooBee en ik hoop dat jij dat ook bent. Want dan kunnen wij samen dit nieuwe avontuur begaan. Ik nodig jou ook uit om regelmatig terug te komen om nieuwe inhoud en updates te bezichtigen.

Laten we samen op avontuur gaan en kijken wat de toekomst ons zal brengen, dus als jij nog feedback hebt over mijn website, Instagram, YouTube kanaal of Facebook pagina, hoor ik dit natuurlijk graag.


Ik dank jou voor het lezen van dit verhaal over het frisse begin van JooBee, en ik hoop jou weer snel terug te vinden op mijn website! Tot de volgende keer!

2 gedachten over “Een fris begin: Het nieuwe hoofdstuk van JooBee

Geef een reactie