Toernooireeks!

Toernooireeks!

Aankomende 2 weken is het weer zover. 2 toernooien waar ik naar uit kijk! 1 toernooi die voor mij de laatste keer is in deze vorm en de andere mijn eerste keer dat toernooi.

8 en 9 juni – Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Ja, je leest het goed! Ik ga het toch weer proberen dit jaar om de title in de jeugd in mijn handen te krijgen. Na vorig jaar derde geworden te zijn, is mijn lust naar de finale groot! Dit maal speel ik helaas niet met Jeremy Tjoa, mijn dubbel partner van vorig jaar. Maar dit jaar speel ik met mijn maatje Hussin, sinds kort ook lid bij BC Shot Dongen. En zelfs in de mix ga ik mijn gokje wagen. Samen met Zoë Bak, spelend bij BC Duijnwijck, gaan we strijden!

Herenenkel: In de herenenkel mag ik strijden tegen Sean Fanseda en Kai Steffers. Twee goede spelers, maar natuurlijk ga ik vol strijden om van beide te kunnen winnen. Bij de ene zal dit iets zwaarder zijn dan bij de ander, maar dit maakt voor mij niet uit. Ik ga mijn uiterste best doen om te winnen!
Herendubbel: In de herendubbel ga ik samen met Hussin strijden tegen Sean Fanseda en Luuk Vingerhoed. Dit word meteen een lastige strijd, aangezien beide spelers goed zijn. Maar niks houd Hussin en mij van het idee af dat we voor die mooie titel strijden! Dus we gaan er natuurlijk vol voor!
Gemengddubbel: Samen met Zoë Bak ga ik flink knallen in de gemengd dubbel. In de eerste wedstrijd van de dag gaan we meteen de strijd aan tegen Gino Monopoli en Sterre Bang, 2 ervaren spelers. Maar daar zijn wij zeker niet bang voor!

Planning:

Ronde van 16 – Jeugd GD U19 – 8/6/2024 10:00
Gino MONOPOLI/Sterre BANG vs Jonathan BERTENS/Zoë BAK

Ronde 1 – Jeugd ME U19 – 8/6/2024 12:45
Sean FANSEDA vs Jonathan BERTENS

Ronde van 16 – Jeugd HD U19 – 8/6/2024 16:00
Sean FANSEDA/Luuk VINGERHOED vs Hussin ALSALEM/Jonathan BERTENS

Ronde 3 – Jeugd ME U19 – 8/6/2024 17:00
Kai STEFFERS vs Jonathan BERTENS

Dat word een weekend vol spanning!

BC’67 Veghel toernooi 2024

Voor het eerst in mijn carrière ga ik dit toernooi spelen, en eigenlijk was dit in eerste instantie niet de bedoeling.

Laatst kreeg ik van een vriendin van mij een appje, ofdat ik voor mijn dubbelpartner van NJK2023 wilde invallen in de GD6 en HE4. Eerst zat ik erg te twijfelen. Gewoon doen! Dacht ik. Is alleen maar weer meer ervaring die ik op doe in de 4e klasse. Dit is natuurlijk goed, aangezien ik dat volgend seizoen 4de divisie ga spelen bij BC Shot Dongen. Een grote stap, maar wel eentje waar goed over na gedacht is door de trainers.

Eigenlijk heb ik op dit moment niet meer te vertellen over dit toernooi, aangezien de schema’s en loting later komt deze week, als het goed is.

Maar ben jij nou benieuwd hoe het NJK gaat? Je kan altijd langskomen in het T Kwadraat in Tilburg, entree is gratis! Parkeren durf ik niet met zekerheid te zeggen, maar daar kom ik zelf dan ook wel achter 😀

Dankjewel voor het wederom lezen van mijn bericht, en misschien zie ik jou wel bij het NJK, of bij een andere leuke post! Tot de volgende keer, later!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *