De support!

De support!

18 mei, de dag van het Eind-Best toernooi 2024. Een toernooi dat voor mij weer leren was, want dit is het toernooi dat ik pas voor de tweede keer in de HE4 speel. Compleet nieuw dus! Maar daar gaat dit bericht niet over, hoe ik heb gespeeld.

Op die dag is iets speciaals en tofs gebeurt voor mij. Maar hier hoort wel een klein verhaaltje bij.

Het was weer de tijd van het jaar, Open Dongense was weer, na paar stevige partijen gespeeld te hebben kwam mijn lichte schouder blessure weer aankloppen, waar ik eigenlijk niet veel zin in had. Dus ging ik naar de masseuse die er op dat moment aanwezig was. Dit was Fit met Annemarie, na een goede service gehad te hebben bleef die naam een beetje in mijn hoofd rond vliegen. “Ik heb wel eens zin in een sportmassage, misschien dat dit wel helpt tegen mijn blessures.” dacht ik. Dus nadat de naam in mijn hoofd bleef hangen ben ik daar langs geweest. Een sessie van 75 minuten voor een massage van mijn gehele lichaam (Benen en rug / scouders / nek) en dat voor €75. Is zeker niet veel als je het mij vraagt.

Foto gemaakt door Sutedjo

Helaas ben ik niet van blessures af, maar het is wel vermindert, na wat tips te hebben gehad om bepaalde oefeningen te doen in de sportschool ging ik aan de slag voor het volgende toernooi. Eind-Best. Hier kwam ik Annemarie weer tegen. Na wat gesprekken verder kwamen we op het punt dat we gingen praten over de toekomst, qua verbeteringen etc.. Hierdoor kwam het woordje “samenwerken” op tafel. En na wat afspraken gemaakt te hebben. Word ik officiël gesponsoord door Fit met Annemarie. Dankzij deze samenwerking kan ik mijn groei en succes verder bevorderen. Ik kijk ook zeker uit naar een leuke samenwerking ik wil Annemarie bedanken voor haar vertrouwen in mij.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *