2 weekende vol verassingen!

2 weekende vol verassingen!

Afgelopen maand waren het Nederlandse Jeugd kampioenschappen en het toernooi van Veghel aan de beurt, de twee laaste toernooien van het seizoen voor mij. Maar hoe zijn deze nou gegaan?

Het Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

8 en 9 juni, de 2 dagen van het NJK, een toernooi dat veel voor mij betekend. Dit omdat 2024 mijn laatste jaar is dat ik mag deelnemen. Maar helaas heb ik hem qua resultaten niet goed afgesloten.

Ik deed mee aan alle 3 de onderdelen, ik wist dat dit zwaar ging worden, maar ik wilde wel een volle 101% er tegen aan gaan. En dat is gelukt. Na zware potten gespeeld te hebben en veel geleerd heb ben ik helaas niet verder gekomen dan alle eerste ronden, en in de enkel niet verder dan de poule fase.

Tijdens alle partijen heb ik veel geleerd, dingen die minder waren, maar ook zeker dingen die ik goed deed. Tijdens de mix, waar ik en mijn mixpartner dachten dat we dik zouden verliezen, hebben we fantastisch gespeeld. Zelfs nog bijna kansen gehad op een set winst. De enkel was wat minder. In de eerste partij moest ik tegen iemand die redelijk veel showstijl had, iets waar ik niet heel erg tegen kan als het tegen mij gebruikt word. Deze partij had ik overigens wel erg goed gespeeld en de 2e set zelfs 17 punten behaald. En dat met de gedachten dat hij 2e divisie speelt.

De dubbel was een mindere partij, heel eerlijk gezegd. Ik en mijn dubbelpartner stonden niet heel geweldig te spelen de 2e set. De eerste was okay, maar niet heel top (Vind ik zelf). Overigens hebben wij samen veel geleerd wat wij de volgende keer beter moeten doen. De laatste enkel was ook niet heel goed vanuit mij, wel gewonnen, maar niet op een manier dat ik wilde.

Dus zondag niet hoeven te spelen, maar wel aanwezig geweest om voor JooBee Photography te fotograferen! Een redelijk geslaagd toernooi, qua lessen en fotografie.

BC’67 Veghel toernooi 2024

Het weekend van 15 en 16 juni stond in het teken van nog een toernooi, de allerlaatste dit seizoen. En eentje waar ik erg graag naar terug kijk!

Dit toernooi begon voor mij redelijk laat, ik hoefde namelijk pas om 13.30 mijn partij te spelen. Voor mij een partij die ik niet zeker wist ofdat ik deze zou gaan winnen. Maar toch heb ik het voor elkaar gekregen om deze binnen te slepen na 2 spannende en moeilijke sets, 24-22 / 21-18. Deze partij heb ik door clubgenoten goed kunnen spelen aangezien ze mij aan het supporten waren tot het laatste punt. Papa kon er namelijk niet bij zijn helaas. Dus ik stond er eigenlijk alleen voor, tot hun naar mij toekwamen. Hierna mocht ik weer lekker lang wachten om rond 17.30 de mixdubbel te spelen, deze ging niet heel geweldig aangezien ik even moest wennen aan mijn partner. Voor de rest hebben we wel de partij gewonnen en heb ik wat dingen geleerd.

De derde en laatste partij van de dag was de kwartfinale van de HerenEnkel in de 4e klasse. Deze wist ik ook dat deze lastig zou worden en dat ik meer dan 100% moest geven om deze te winnen. Tot mijn verbazing heb ik deze gewonnen! Een filmpje hierover, met dank aan een van mijn vrienden die aan het supporten was, kan je binnenkort zien in mijn YouTube video over de toernooien.

De tweede dag was helaas al vroeg voorbij, na een slechte partij in de mix, waar ik niet heel lekker stond te spelen. En later op de dag na een fantastische enkel, die wel helaas verloren is. Was mijn seizoen voorbij,

Vol verassingen

Een seizoen vol verassingen! Aan het begin van het seizoen lastig partijen kunnen winnen in de 6, Op de helf eindelijk toernooien winnen in de 6 tot een halve finale in de 4 aan het einde. Ik ben benieuwd wat volgend seizoen mij gaat bieden.

Volgend seizoen zal strijden worden, elke week privé training van papa en competitie in de 4e divisie. Ben benieuwd! Ben jij dat ook? Houd dan mijn website en mijn YouTube kanaal in de gaten. En tot de volgende keer! Later!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *