Helaas weer een nieuw begin

Helaas weer een nieuw begin

Huh, sinds wanneer is er zoveel veranderd? En zijn alle berichten weg? Dit komt omdat ik zelf helaas een fout gemaakt heb. Doordat ik de verkeerde database te verwijderen in mijn webserver, ben ik helaas alles kwijt…

Maar je vraagt je dan waarschijnlijk af, waarom wilde ik paar databases verwijderen? Doordat ik mijn webserver gebruikte voor verschillende dingen werd mijn hoofd site langzaam. Ik wilde graag zorgen dat jullie een goede ervaring zouden hebben doormiddel van een wat snellere website. Alleen doordat ik blijkbaar de verkeerde database weghaalde was alles weg.

Als plan had ik al wel om de site aan te passen, alleen niet zo erg. Door het nieuwe project JooBee Photography wilde ik een nieuw uiterlijk hebben. Alleen ten koste tot wat.

Maar natuurlijk niet getreuzeld, na een avond vol gas te hebben gegeven is deze website tot stand gekomen. Komende tijd zal ik jullie ook toffe nieuwtjes vertellen. Met het volgende bericht over mijn nieuwe sponsor en binnenkort ga ik ook weer het Nederlandse Jeugd Kampioenschappen spelen, en heb ik ook toestemming om mijn fotografie daar los te laten. ZIN IN!

Dit was dan even een kort berichtje omtrent de nieuwe site. Het volgende bericht zal weer wat vrolijker zijn. Tot dan.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *