RSK Centrum 2022

Dit weekend waren er 2 spelers van JooBee te vinden bij het Regio Senioren Kampioenschappen Centrum te vinden, Jonathan en Rowena Bertens. Samen hebben ze mooie partijen gespeeld en ons proberen op de kaart te zetten als sponsor.

Partijen Jonathan Bertens

Jonathan speelde mee aan de Heren Enkel en de Heren Dubbel in de 6e category, hij is daarin 2 keer 2e geworden in de poule. In de eerste partij van de Heren Enkel had hij het in de eerste set redelijk zwaar, aangezien hij even moest zoeken waar hij de tegenstander op kon verslaan, daarna had hij in zijn 2e en 3e set een mooie voorsprong te pakken van 21-14 en 21-13. In zijn 2e partij mocht hij strijden tegen de 1ste geplaatste speler van zijn klasse, waarbij het nog moeilijker krijg dan bij zijn 1ste partij. Helaas verloor hij zijn 1ste set best dik met 13-21, maar zijn 2e set ging een stuk beter. Jonathan had door hoe hij moest spelen om dichter bij te kunnen komen qua punten, alleen mocht dat ook niet resulteren tot een winst, deze set was nek aan nek verloren met 19-21.

Daarna mocht Jonathan meedoen aan de Heren Dubbel met iemand die hij niet kende, want hij kreeg vrijdags een appje ofdat hij wou invallen, en natuurlijk wou Jonathan dat wel. Toen hij werd omgeroepen voor de wedstrijd leerde hij zijn teamgenoot kennen, de eerste indruk was goed en gezellig. Toen ze moesten spelen was het voor beide spelers zoeken hoe de ander speelt, daardoor werden de sets moeilijk, maar de eerste partij was wel gewonnen door Jonathan en zijn teamgenoot, beide in de verlening van de partij, 23-21 en 22-20.

Partijen Rowena Bertens

Rowena speelde mee aan de Dames Enkel en Mix Dubbel in de 8e category, zij is daarin 1 keer 3e en 1 keer 4e in de poule geworden. In de eerste partij van de dames enkel had ze het heel zwaar, ze is namelijk pas 1 tot 2 maanden weer bezig met badmintonnen, na een stop van 3 tot 4 jaar. Maar daarbij werden wij natuurlijk niet minder trots op haar. Ze heeft natuurlijk haar best gedaan, maar ze heeft helaas wel alle partijen verloren. Maar het waren wel leerzame partijen geweest.

Mix Partijen

Tussen de enkel partijen van Rowena mochten zij en Jonathan ook aan de mix beginnen, dit was de eerste keer dat de Bertens combinatie te zien was in de Mixdubbel bij een toernooi, waardoor het erg bijzonder werd. Ook voor de coach Corné Bertens, Eigenaar van Badmintonworld Bespanservice. Hij mocht Rowena en Jonathan beide dagen coachen. In de 1ste partij was de combinatie een succes, ze hadden hun eerste partij gewonnen met 21-14 en 21-17. Maar dat succes stopte meteen bij de 2e partij, die verloren ze met 11-21 en 13-21. Jonathan vond zelf dat hij niet de beste partij aan het spelen was. Maar toch hadden ze hun best gedaan. In hun derde partij gingen ze strijden om de tweede plek in de poule, helaas verloren hun die strijdend. Vaak ging deze partij naar de kant van Rowena en Jonathan, alleen maakt ze beide wat schoonheids foutjes. Dit kan natuurlijk iederen gebeuren, maar helaas verloren ze de partij in 2 sets, 16-21 en 20-22.

Maar dat maakte het weekend niet saai of niet leuk, het was een spannend weekend waarbij ook mooie potten voorbij kwamen. Wij bedanken natuurlijk Rowena en Jonathan om JooBee.nl te promoten en binnenkort zal onze reclame ook te zien zijn bij het Schijndel Senioren Toernooi 2022.


close

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Geef een antwoord