februari 25, 2024

Over mij

Welkom bij JooBee!

Mijn naam is Jonathan Bertens, en ik ben verheugd om jullie te verwelkomen op mijn vernieuwde en frisse website!


Wie ben ik?

Zoals ik zei ben ik Jonathan Bertens. Ik ben 17 jaar en ik ben een gefascineerd badmintonspeler die alles er aan wilt doen om een van de betere te worden. Dit doe ik bij de club BC Shot Dongen, ik ben sinds het seizoen 2022-2023 al lid bij BC Shot, maar vanaf seizoen 2023-2024 mag ik met trots competitie spelen onder de naam van BC Shot. Dit ga ik doen in de 6e divisie.

NJK2023 ©JooBee.nl

Wat is JooBee?

JooBee is een project waarmee ik eigenlijk al iets te lang mee bezig ben. Ik heb een tijd de website onder constructie gehad aangezien ik niet genoeg motivatie kon krijgen om de webshop aftemaken. Dit zette mij daarom aan het denken ofdat ik nog door wilde gaan. Maar ja, dat wilde ik! Toen ging ik denken op welke manier ik weer motivatie kon krijgen, en dat is door 2 dingen te combineren wat ik leuk vind, Badmintonnen en video’s/blogs maken. Dit is uiteindelijk ook het gene geworden wat jullie kunnen bezichten.

Maar ik ga het webshop gedeelte natuurlijk niet vergeten, deze zal in de loop van de tijd afgemaakt worden. Het doel van de webshop is als volgt zijn: Alle winst die ik hiermee maak, zal gebruikt worden om mijn toernooien te financieren. Voor de rest zal alle winst er ook voor zorgen dat de website zal blijven bestaan.


Ik dank jullie voor het lezen van de over mij pagina en ik hoop dat ik jou nog vaker terug zal vinden op mijn website, bedankt en tot de volgende keer!